Peiler til besvær….

Publisert av tale den

Ja, jeg har blitt avhengig av en peiler som virker. Man mister jo fullstendig kontroll uten. Jeg savner IKKE tiden hvor man måtte gjette hvor bikkja var om ikke man hørte losen, ei heller radiopeilerene, som med litt flaks pippet i riktig retning. Ja takk gps, og ja takk gps som virker. Vi er altså jevnt over veldig fornøyd med Garmin, så lenge de virker… Jeg har sendt inn og byttet en T5 og en T5 mini pga at den ikke gjenoppretter kontakt når den først har vært ute av peilehold. I natt skjedde det igjen med mini nr.2. Det er andre gangen dette halsbåndet gjør det. Eller er det mottakeren som er synderen? Det kan være det. Veldig ubeleilig er det i hvert fall. Og også denne gangen ble jeg»reddet» av easyhunt, men kun fordi alt hell gjorde at los og hund endte i et område med telefondekning. Det er liksom ingen selvfølge her. Der bikkja ble sluppet, og første del av losen gikk, er nemlig easyhunt ikke nyttig for noe — der finnes det ikke dekning.

I alle fall, et lite kveldsslipp ble til 6 timer. Det er jo ikke mye sånn sett, og Bri syntes nok heller det var i knappeste laget (dårlig kondisjon er visst avlyst) Hun var ikke imponert over å bli koplet «bare» 4 timer etter uttak.

I mellomtiden fikk Gulla luktet på harefot for første gang. Jeg greide liksom ikke la vær å plukke henne ut av bilen da en harepus tullet rundt i vegen, og jeg kunne konstantere at det ikke var noen loshare. Tror ikke egentlig hun skjønte all verden, men hun snuste ivrig, og syntes ikke det luktet vondt i hvert fall ????