Apport del 2 – bedre grep

Publisert av tale den

Så langt, helt OK… Bikkja henter, og hun leverer i hånda. Men hun slurvet! Grepet på dummyen var tilfeldig (mye bedre med apportbukk, som er lettere å holde, men dog) hun avleverer i hånda, men hadde lett for å slippe så fort jeg tok i dummyen. Jeg kunne velge å være fornøyd med at bikkja i det hele tatt apporterer, det er tross alt en støver. Hun skal ikke på noen apportprøve, liksom. Eller vi kunne pirke på det.

Så da blir det pirk. Jeg tror uansett det er lurt med et fullt og fast grep, om hun skal greie å hente vilt med litt størrelse.

Så vi terpet på at dummyen skal holdes i et fast grep. Ingen belønning før jeg har sagt «takk». Også med forstyrrelser, og omvendt lokking. Å holde skikkelig når hun fikk dummyen tildelt, var jo greit fra før. At den også måtte løftes opp skikkelig, krevde visst bittelitt mer tankevirksomhet. Men når jeg ikke ville ta i mot uten at hun holdt skikkelig, så datt den poletten ned også.

Ikke lov å slippe før jeg sier «takk»

Neste steg er å søke etter dummyen ute.

Fb kan også fortelle at i dag er det 40 dager til 21 august. Så da er det bare å glede seg, og starte nedtelling ????????

 

Kategorier: Trening