Varmt i august

Publisert av tale den

Det er jo i grunn som det pleier. Når det blir lov å slippe hund, gjør sommeren comeback. Nei da, det er ok på kveld/natt/tidlig morgen. De to første utgår oftest, og tidlig morgen er ikke helt min greie (en motsetning til å ha harehunder? Neei, det synes jeg ikke ???? )

Bri har fått jage på kveldstid, det gikk fint. Saga har jaget litt på formiddag, trodde ikke det var varmt den dagen, overskyet og småregn, men bikkja ble jammen kokt nok.

Og Gulla, ja hun rev opp «tommelen» sin for et par uker siden (den knotten over ulvekloa) så hun har bare fått slipp fram til bandasjen glir ned. For det gjør den litt for lett. Får kanskje prøve med litt teip. Selve såret gror fint (etter frisering av litt død hud) og hun trenger ikke lenger bandasje hjemme, men slipp i skogen river det jo rett opp igjen, om det ikke beskyttes.

Bandasje er djevelens verk, hilsen Gulla….