Sesongen 20/21

Publisert av tale den

Ja, den ble vel egentlig som forventet.  Minimalt med slipptid på hundene, da skogen her har vært fullstendig opptatt av ulv. Det ene paret som etablerte seg i terrenget her (og drepte en hund) gikk heldigvis på en smell i Aurskog,  men de var jo ikke akkurat alene her. Vi ser etter hytte i passende område,  men de gror jo ikke akkurat på trær. Ikke er det gratis heller. Forbannet, når man egentlig har flotte terrenger utenfor døra.

Litt slipptid på fjellet ble det, og Bri har ikke glemt helt hva hun er laget for.

Ja, Saga og.

Steinar har fått jaktet noe rådyr i trygge terrenger, og har da prioritert slipp med Dvalin.  Såpass at hun har blitt prøveklar, og fått med seg tre prøver med solide resultater og dermed championat.

2,5 t. rådyrdrev. Den hunden stresser ikke losdyra i hvertfall, og det er jo det som er hele poenget med en god rådyrhund!

Puff og Saga skulle også ha vært på flere prøver, men de har desverre fått alt for lite slipptid. Får prøve om neste sesong kan bli litt heldigere.

Saga skulle hatt valper nå, men slik ble det desverre ikke. Får bare vente på neste løpetid, og da kan hun jo rekke å få med seg siste utstillingen, om det blir arrangert noe med kovidrestriksjoene da. Det samme gjelder for såvidt også Dvalin,  hun får jo aldri løpetid ????

Så nå er det bare å vente på at veiene tørker opp litt, så det går an å kjøre i gang med litt skikkelig kondisjonstrening fram mot ny høst, uten at det blir gjørmebad her.

Flere av valpene i Bri sitt siste kull tegner til å bli solide jagere, så da er det bare å glede seg til kommende prøvesesong ????

Kategorier: Dagligprat